Etusivu >> Uutiset

Bingo Uutiset

Keskiyön bingo hulluutta Ladbrokesilla

Vain todellisten bingofanien tulisi ottaa osaa näihin peleihin! Ladbrokes bingo aikoo nimittäin julkaista tänään keskiyön bingon, joka on varmasti omiaan aiheuttamaan hämmennystä keskiyön tuntien aikana.

Lue lisää
 

PartyBingon elokuun bileet

Pidätkö juhlimisesta? Jos niin, älä silloin etsi mitään pientä nettibingo sivustoa, vaan suuntaa matkasi PartyBingo.com sivustolle. PartyBingo tarjoaa pelaajilleen todella hyvän elokuun tarjouksen nimeltään "Super 90 Ball League" ja tämä promootio jatkuu elokuun 31. päivään asti.


Lue lisää
 

Voita VIP risteily 888 Ladies sivustolta

Nettibingosivusto 888ladies lahjoittaa pelaajilleen kaksi luksus VIP risteilyä, juhlistaakseen heidän 21:stä Mailmanmestaruus bingoturnausta ja yhdistettyä peli risteilyä.


Lue lisää
 

Talletusbonuksia Ladbrokes bingossa

Tässä kuussa Ladbrokes bingo antaa pelaajilleen mahdollisuuden hyödyntää kahta talletusbonusta.

Lue lisää
 

Voita pikavoittoja 888 ladies bingosivustolta

pikavoittopelitMoninkertaisesti palkittu nettibingo sivusto 888 Ladies, on parantanut entisestään suosittua sivustoaan lisäämällä pelaajille pelattavaksi 17:sta uutta pikavoittopeliä.

 

Lue lisää
 

PartyBingo.com palkitsee asiakkaitaan

palkintojaHaluaisitko, että sinut palkitaan nettibingon pelaamisesta? No lopeta ihmeessä etsiminen, sillä Partybingo tarjoaa pelaajilleen loistavia etuisuuksia koko loppuvuoden. Tämä nettipelisivusto tarjoaa sinulle loistavia tarjouksia jotta voisit nauttia bingon pelaamisesta ja tarjoukset jatkuvat aina läpi tämän vuoden.


Lue lisää
 

888 Ladies jatkaa ilmaisien bingopelien tarjoamista

Ilmaiset nettibingo pelit jatkuvat ennalta määräämättömän pitkän ajan 888 Ladies bingo sivustolla ja tämä jos jokin on hyvä uutinen bingon pelaajille.

Loistavat ilmais bingo etuisuudet asiakkaille

On olemassa monenlaisia bingo tarjouksia nettibingo sivustoilta ympäri maailmaa, mutta sinun täytyy todellakin olla todella onnekas jos löydät jonkun paremman tarjouksen kuin 888 Ladiesin ilmainen bingo.

Lue lisää
 

Lottovoittajan epämiellyttävä yllätys

Barry ShellKanadalainen lottopelaaja Barry Shell koki suloisen karvaan hetken Torontossa tällä viikolla, kun hän sai tietää voittaneensa 4 miljoonaa Canadan dollaria lotosta.

 

Lue lisää
 
« Alkuun Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava Loppuun »

Sivu 8 / 13