Etusivu >> Uutiset

Bingo Uutiset

Ladbrokes bingo riensi pelastamaan eläkeläisen

76-vuotias eläkeläinen, jolta kiellettiin bingon pelaaminen kaikissa Mecca Bingon bingohalleissa, on saanut itselleen sponsorisopimuksen Ladrokes netttibingosivustolta.

Lue lisää
 

Kurkistus Bingo Dayn etuisuuksiin

Sen lisäksi, että voit voittaa Bingo Day sivuston progressiivisen jackpotin joka on tällä hetkellä 3,2 miljoonan dollarin suuruinen, on nettibingon pelaajille tarjolla joitakin mahtavia etuisuuksia käytettäväksi.

Lue lisää
 

Party Bingon Freaky Friday etuisuus

PartyBingo. com sivusto on julkaissut pelaajiensa iloksi uuden etuisuuden (Freaky Friday), joka antaa sivuston nettibingon pelaajille käyttöön ylimääräistä pelirahaa.
Lue lisää
 

Aussie Rules Bingo Ladbrokesilla

Niin jännittävää kuin nettibingo voi ollakin, joskus toisinaan saattaa mieleen tulla ajatus, että peli kaipaisi hieman piristystä. Tämä on ilmiselvästikin kohtuu vaikea tehtävä, sillä niin monia eri pelivariaatoita on jo olemassa.

Kekseliäs uusi bingon pelimuoto

Kuitenkin yksi nettibingo sivusto on onnistunut löytämään version pelistä, että se on niin hyvä, jotta he päättivät jakaa sen kaikkien asiakkaidensa kesken. Aussie Rules Bingo on niin nerokas bingomuoto, että kaikkien tulisi edes kerran kokeilla sitä.

Lue lisää
 

Voita matka Disneylandiin Bingo Day sivustolta

Bingo Day on osoittautunut suosikiksi verrattuna muihin nettibingo sivustoihin, sillä siellä on jatkuvasti tarjolla mahtavia etuisuuksia, mukaanlukien tämä viimeisin Disneyland etuisuus.

Lue lisää
 

Bingo Day tarjoaa 40£ ilmaista bingorahaa

Jos nautit bingon pelaamisesta, niin nyt on viimeistään aika harkita nettibingon pelaamista. Bingon pelaaminen on jo itsessään mukava ajanviete, mutta mikä voisi olla mukavampaa kuin pelata bingoa ilmaiseksi oikealla rahalla ja jännittää osuuko oma bingorivi kohdalleen!

Lue lisää
 

Bingo Dayn elokuun uskomattomat tarjoukset

Bingo Day on joidenkin vaikuttavimpien bonusten ja etuisuuksien koti. Sivusto tarjoaa pelaajilleen valtavia palkintoja ja se onkin yksi heidän pääprioriteeteistaan. Joten ei tulekaan suurena yllätyksenä, että yksi nopeimmiten kasvavista nettibingo sivustoista kutsuu pelaajansa nauttimaan tämän kuukauden loistavista etuisuuksista.

Lue lisää
 

Sokean bingofanin sallitaan käyttävän äänellisiä bingokortteja

bingoon osallistuminenJoanna Richardson on yksi niistä, jotka rakastavat bingoa. Hän nauttii bingonpelaamisesta ja käykin säännöllisesti bingohalleissa ottaakseen osaa suosikki peliinsä vapaa-ajallaan. Tämähän olisi muuten ollut ihan normaali tapaus, tässä on vain se erotuksena, että Joanna on Sokea.

 

Lue lisää
 
« Alkuun Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava Loppuun »

Sivu 7 / 13