Etusivu >> Uutiset

Bingo Uutiset

Deal or no Deal Bingopeli

Ladbrokes bingo on julkaissut uuden Bingopelin, joka perustuu suosittuun televisio formaattiin nimeltä Deal or no deal. Uuden bingopelinsä julkaisun kunniaksi Ladbrokes antaakin pelaajilleen mahdollisuuden napata itselleen 10€ suuruisen bonuksen pelin tiimoilta tällä viikolla.

Lue lisää
 

Vessojen siivooja moppasi itselleen 23 000 pääpotin

Eastbournelainen naispuolinen bingon pelaaja kuittasi 23 000 punnan pääpotin vierailunsa yhteydessä. Rita Hardy, joka on työskennellyt vessojen siivoajana, tehdastyöläisenä ja perunoiden poimijana voitti itselleen hänen elämänsä muuttavan bingovoiton, samalla reissulla kun hän oli käymässä tyttärensä luona East Sussexissa.


Lue lisää
 

X Factor lippuja jaossa 888 Ladies Bingossa

888 Ladiesin bingosivusto on aina ollut "SE" nettibingo sivusto joka on omannut yltäkylläiset kertoimet ja he ovatkin todistaneet tämän useampaan kertaan.

Voita VIP-lippu X-factoriin

888Ladies tuo pelaajilleen mahdollisuuden voittaa VIP X Factor liput, jolla pääsee näkemään X Factor ohjelman kulissien taakse ja paikanpäälle seuraamaan itse ohjelmaa. Tässä on sinulla on todella kullanarvoinen tilaisuus toteuttaa unelmasi ja hankkia itsellesi mieleisesi joululahja.

Lue lisää
 

Ladbrokesin länkkäri aiheinen bingoetuisuus

Oletko vanhojen lännen elokuvien ystävä, missä kaikkia kutsutaan arkajaloiksi tai nulikoiksi? Minä aikakin olen ja tämän takia tämä etuisuus saa hymyn leviämään kasvoilleni, sillä tämän nettibingo etuisuuden teema seuraa täsmälleen suosikki aihettani.

Lue lisää
 

Ladbrokes Bingon pukeudu pinkkiin kamppanja

Lokakuu on perinteisesti se kuukausi, joka on omistettu nostamaan ihmisten tietoisuutta rintasyövästä, jonka vuoksi Ladbrokes Bingo tämän kamppanjan onkin aloittanut. Kamppanjan nimi on siis "wear it pink"(pukeudu pinkkiin) ja sen tarkoituksena on kerätä niin paljon rahaa kuin mahdollista käytettäväksi hyväntekeväisyyteen ja toki nettibingon pelaajillekin jaettavaksi. Joten jos haluat omalta osaltasi osallistu tähän hyväntekeväisyys rahankeruu kamppanjaan ja samalla pelata vielä suosikki peliäsi nettibingoa, niin Ladbrokes Bingo on silloin todellakin oikea paikka sinulle.

Lue lisää
 

Tee ja Bingo - Terveellinen yhdistelmä

teen juojaTutkimustulokset kertovat yksimielisesti, että tee ja bingo ovat erinomainen yhdistelmä. Teen juojiahan on maailmassa miljoonia, joten mikä olisikaan sen parempi tapa kuin yhdistää nämä kaksi terveellistä elämäntapaa yhteen?

Lue lisää
 

888Ladiesin joukkuebingo

Nettibingo sivusto 888Ladies on ilmoittanut antavansa yhteensä 3000 puntaa joka kuukausi pelaajille jotka saavat muodostettua "House" bingokuvion useimmiten, ollessaan osana joukkuebingoturnausta.

Lue lisää
 

Sairaalaruoka bingo

Sairaalan ruuathan ovat olleet aina mitä mielenkiintoinen keskustelun aihe. Tällä kertaa sairaalaruuista lähteneet vitsailut, saivat aikaan todella positiivisen media mylläkän, jonka seurauksena syntyi uusi sairaalaruoka bingo.

Lue lisää
 
« Alkuun Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava Loppuun »

Sivu 6 / 13