Etusivu

Bingo UutisetNettibingon avulla löytyi elämänkumppani

Rakkauden iskemä pariskunta Kerry Dunston ja Ben Austin pelasivat Sun Bingon nettiversiossa ja tapasivat toisensa sen jälkeen. Kerry käytti myös websivuston chattia kosiessaan Beniä ystävänpäivänä kun he pelasivat yhdessä bingoa netissä.

Lue lisää
 

Nuorisokeskus tienasi 54,060 dollaria kuormuribingosta

Nuorisokeskus tienasi 54,060 dollaria kuormuribingosta INUVIK - Lillias Mitchener voitti tuliterän kuorma-auton toissa viikolla , sen jälkeen kun oli voittanut jackpotin(päävoiton) nuorisokeskuksen bingosta.
Lue lisää
 

Catherine Zeta Jones ja Kate Moss ovat bingofaneja

Englantilainen supermalli Kate Moss ja walesilainen näyttelijä Catherine Zeta Jones ovat myöntäneet olevansa vannoutuneita bingon pelaajia.

Lue lisää
 

Bingon miljoonan punnan jättipotti englantilaiselle Pauline Clarkille

62-vuotias isoäiti teki bingo historiaa pelattuaan vain kaksi kuukautta internetissä. Pauline Clark, eläkeläinen ja isoäiti Bristolista Englannista voitti  Miljoona puntaa, saamalla täydenkäden Gala Bingon netti-KerChingo pelissä.

Lue lisää
 

Maria Bingo tukee Joku Raja kampanjaa

Maailman suurimpiin online-bingo-yrityksiin lukeutuva MariaBingo järjesti eilen hyväntekeväisyysbingon Amnestyn, Joku raja!-kampanjan tukemiseksi Helsingissä. Kampanjalla tuetaan naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisemistä.

Lue lisää
 
« Alkuun Edellinen 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Seuraava Loppuun »

Sivu 19 / 21