Etusivu

Bingo UutisetVoita pikavoittoja 888 ladies bingosivustolta

pikavoittopelitMoninkertaisesti palkittu nettibingo sivusto 888 Ladies, on parantanut entisestään suosittua sivustoaan lisäämällä pelaajille pelattavaksi 17:sta uutta pikavoittopeliä.

 

Lue lisää
 

PartyBingo.com palkitsee asiakkaitaan

palkintojaHaluaisitko, että sinut palkitaan nettibingon pelaamisesta? No lopeta ihmeessä etsiminen, sillä Partybingo tarjoaa pelaajilleen loistavia etuisuuksia koko loppuvuoden. Tämä nettipelisivusto tarjoaa sinulle loistavia tarjouksia jotta voisit nauttia bingon pelaamisesta ja tarjoukset jatkuvat aina läpi tämän vuoden.


Lue lisää
 

888 Ladies jatkaa ilmaisien bingopelien tarjoamista

Ilmaiset nettibingo pelit jatkuvat ennalta määräämättömän pitkän ajan 888 Ladies bingo sivustolla ja tämä jos jokin on hyvä uutinen bingon pelaajille.

Loistavat ilmais bingo etuisuudet asiakkaille

On olemassa monenlaisia bingo tarjouksia nettibingo sivustoilta ympäri maailmaa, mutta sinun täytyy todellakin olla todella onnekas jos löydät jonkun paremman tarjouksen kuin 888 Ladiesin ilmainen bingo.

Lue lisää
 

Lottovoittajan epämiellyttävä yllätys

Barry ShellKanadalainen lottopelaaja Barry Shell koki suloisen karvaan hetken Torontossa tällä viikolla, kun hän sai tietää voittaneensa 4 miljoonaa Canadan dollaria lotosta.

 

Lue lisää
 

Bingon pelaajille bussikuljetuksia

PitseaBingon pelaajilla Pitsean alueella on nyt syytä juhlia. Bussikuljetuspalvelua ollaan käynnistämässä kuljettamaan bingonpelaajat Rio:n bingo kerholta Canvey Islandille Simon's Bus palvelun avulla. Pitsean alueen bingonpelaajat ovat äskettäin saaneet tietoonsa, että heidän oma bingokerhonsa sulkee ovensa heinäkuun lopulla.

Lue lisää
 
« Alkuun Edellinen 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Seuraava Loppuun »

Sivu 13 / 21