Etusivu >> Uutiset

Bingo Uutiset

Bingon pelaajan 100-vuotis syntymäpäiväjuhlat paikallisessa bingohallissa

Amelia täytti 100 vuotta 5:s päivä marraskuuta ja hän juhli elämänsä merkkitapausta järjestämällä suuret syntymäpäiväjuhlat paikallisessa englantilaisessa legion clubissa Rumneyssa, Cardiffissa, missä hän pelaa vieläkin bingoa vähintään kerran viikossa.

Lue lisää
 

Siskojen taistelu bingo voittojen käytöstä johti suurriitaan

Ei ole ensimmäinen kerta, kun kirjoitan juttua Kansallinen Bingopelin voitosta, mutta tässä onkin poikkeuksellisen mielenkiintoinen käänne, niin että se erottuu huomattavasti muista jutuistani.

Lue lisää
 

Bingohuone.com - nettibingoa suomalaisille!

Bingohuone.com on nyt avattu! Bingohuone on menestyneen Pokerihuone.comin nettibingo-osio, joka luonnollisestikin käsittelee nettibingoa.

Lue lisää
 

Kävijöiden määrä putosi bingo firmojen halleissa!

Nykyinen taloudellinen tilanne on vaikuttanut pelaajien määrään bingo bisneksessä Englannissa, tämä tieto julkistettiin vähän aikaa sitten.

Lue lisää
 

Mobiili pelien tarjoajan Probabilityn liikevaihto kasvaa

Englantilais lähtöinen mobiilipeli tarjoaja antoi hyviä uutisia investoijilleen tällä viikolla kauppataseen päivityksessä joka osoitti 10 prosentin liikevaihdon kasvua toisen neljänneksen aikana 2008 huolimatta perinteisestä hiljaisesta ajasta teollisuudessa.

Lue lisää
 

Bingoa lentokoneissa - Lähitulevaisuudessa voi bingoa pelata lentokoneissa

Lähitulevaisuudessa, niin kuin on luvattu, bingopeli tulee tarjolle kaikille matkustajille suurimmissa lentokoneyhtiöissä. Tosiasiassa bingopeli ei ole ainoa mitä on tarjolla lentomatkan aikana, lentoyhtiöt tarjoavat paljon välilento (mid-air) pelejä, perinteisiä elokuvia ja musiikillista viihdettä.

Lue lisää
 

Bingo jackpot voitto onnekkaalle Sandralle

Sandra L, onnekas Jackpot joy:n netti bingopelaaja juhlii suurta voittoaan Fullhouse bingo jackpotissa suuruudeltaan £41,585.

Lue lisää
 

Nettibingo on kasvava trendisuuntaus pelimarkkinoilla

Joka vuosi Lontoon kaupunki toivottaa tervetulleeksi suunnattoman määrän ihmisiä kaikkialta maailmasta  keskuuteensa. Tämä vuosi ei ollut poikkeus ihmisiä kuhisevassa kaupungissa tuli entistäkin kiireisempää Tammikuussa Kansainvälisen Kasino Messujen aikaan (ICE).

Lue lisää
 
« Alkuun Edellinen 11 12 13 Seuraava Loppuun »

Sivu 13 / 13