Etusivu >> Uutiset

Bingo Uutiset

Myös Kakadu osaa pelata bingoa

Mirron Bingon tulokas, Lorraine Taylor ei voinut uskoa korviaan kun hän voitti 40£ päävoiton... hänen papukaijansa Oscar huusi silloin Bingo!

Lue lisää
 

Amerikkalainen keksintö: Syö hampurilaisia ja pelaa Bingoa samalla

Hampurilaiset ja Bingo sopivat yhteen kuin..nooh..ei ihan heti tule mieleen, mutta joka tapauksessa Amerikkalaiset ajattelevat tämän olevan loistava idea!

Lue lisää
 

Nettibingon avulla löytyi elämänkumppani

Rakkauden iskemä pariskunta Kerry Dunston ja Ben Austin pelasivat Sun Bingon nettiversiossa ja tapasivat toisensa sen jälkeen. Kerry käytti myös websivuston chattia kosiessaan Beniä ystävänpäivänä kun he pelasivat yhdessä bingoa netissä.

Lue lisää
 

Nuorisokeskus tienasi 54,060 dollaria kuormuribingosta

Nuorisokeskus tienasi 54,060 dollaria kuormuribingosta INUVIK - Lillias Mitchener voitti tuliterän kuorma-auton toissa viikolla , sen jälkeen kun oli voittanut jackpotin(päävoiton) nuorisokeskuksen bingosta.
Lue lisää
 

Catherine Zeta Jones ja Kate Moss ovat bingofaneja

Englantilainen supermalli Kate Moss ja walesilainen näyttelijä Catherine Zeta Jones ovat myöntäneet olevansa vannoutuneita bingon pelaajia.

Lue lisää
 

Bingon miljoonan punnan jättipotti englantilaiselle Pauline Clarkille

62-vuotias isoäiti teki bingo historiaa pelattuaan vain kaksi kuukautta internetissä. Pauline Clark, eläkeläinen ja isoäiti Bristolista Englannista voitti  Miljoona puntaa, saamalla täydenkäden Gala Bingon netti-KerChingo pelissä.

Lue lisää
 

Maria Bingo tukee Joku Raja kampanjaa

Maailman suurimpiin online-bingo-yrityksiin lukeutuva MariaBingo järjesti eilen hyväntekeväisyysbingon Amnestyn, Joku raja!-kampanjan tukemiseksi Helsingissä. Kampanjalla tuetaan naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisemistä.

Lue lisää
 

Bingon pelaaja pidätettiin kuuden vuoden etsinnän jälkeen Bingohallissa

Myöhään sunnuntaina, konstaapelit kompuroivat Lorie A.Greekmoren perässä, sillä he toivovat viimein löytävänsä hänet; Bingohallista.

Lue lisää
 
« Alkuun Edellinen 11 12 13 Seuraava Loppuun »

Sivu 12 / 13