Etusivu >> Uutiset

Bingo Uutiset

Tapaa julkkiksia 888 Ladies Bingon avulla

888 Ladies nettibingo sivusto lahjoittaa neljä elämääkin suurempaa lippua onnekkaille pelaajilleen ja he pääsevät osallistumaan vuosittain järjestettävään saippuaooppera palkintojenjakojuhliin Lontoossa.

Lue lisää
 

Obama pelaa bingoa Nelson Mandelan kanssa

Usa:n presidentin Barack Obaman äitipuoli suunnittelee pelaavansa bingoa yhdessä Nelson Mandelan kanssa, hänen oman etelä-afrikan vierailunsa aikana.

Lue lisää
 

Party Bingon 10 000 punnan arvonta nettibingon pelaajille

Jokaisesta 20:stä ansaitusta Party pisteestä, jotka ansaitset pelaamalla bingoa tämän huhtikuun aikana Party Bingossa, saat yhden arvan joka oikeuttaa erityiseen 10 000 punnan arvontaan.

Lue lisää
 

Sharon Osbourne avasi oman nettibingo sivustonsa

Sharon on ollut yksi Gala Bingon julkkishahmoista jo jonkin aikaa ja hän on nyt lyönyt hynttyyt yhteen Gala Coralin kanssa julkaistakseen uuden SharonsBingo nettisivuston.

Lue lisää
 

Bingo varkaat kuriin 75-vuotiaan bingon pelaajan voimin

Älä ryppyile 75-vuotiaalle Mabel Faulknerille Hartleyn Dellistä. Yritäpäs päästä rahoihin käsiksi bingo-illassa ja hän laittaa tappelun pystyyn.

Lue lisää
 

Bingo peli seurakunnan keskuudessa

Näkökulmat uhkapelaamiseen vaihtelevat kristittyjen keskuudessa eri suunnissa ja tämän takia jotkut heistä kurtistavat otsaa bingon nimelle, toiset sietävät sitä ja toiset taas ottavat sen avosylin vastaan.

Lue lisää
 

Barack Obaman äitipuoli on bingofani

Pala uutta ja hyvää historiaa tehtiin todellakin viime viikonloppuna, kun Barack Obama vihittiin USA:n presidentin virkaan. Maailma seurasi syvää kunnioitusta osoittaen ja suurella odotuksella muutoksen tapahtumista.

Lue lisää
 

Nettibingo bingohalleihin

Bingon pelaajat norjassa voivat pian mennä paikalliseen bingohalliin ja pelata nettibingoa toisia pelaajia vastaan ympäri eurooppaa.

Lue lisää
 
« Alkuun Edellinen 11 12 13 Seuraava Loppuun »

Sivu 11 / 13