Etusivu >> Uutiset

Bingo Uutiset

Bingo auttaa pitämään sinut aktiivisena

Eräässä mielenkiintoisessa tutkimuksessa joka julkaistiin "Archives of Internal Medisine Journal" lehdessä, julistettiin että pelaamalla bingoa ja omaamalla aktiivisen sosiaalisen elämän kun vanhenet, se auttaa sinua välttämään työkyvyttömyyttä. Heidän löydöksensä osoittavat, että aktiivisena pysyminen vähentää riskiä tulla työkyvyttömäksi hämmästyttävällä 65 prosentilla ja kuoleman riskiä 40 prosenttia.
Lue lisää
 

13 miljoonan dollarin lottolipuke löytyi

Aikaisemmin uutisoitiin yleisesti tapauksesta, jossa Australialainen isoäiti sai lunastettua 2 miljoonan dollarin suuruisen lottovoiton, hänen löydettyään siivouksensa yhteydessä neljä vuotta vanhan Powerball lipukkeen. Muutamia päiviä myöhemmin Australiasta tuli tämä toinen sydäntä lämmittävä tarina, missä kerrottiin löytyneestä vanhasta lottokupongista jossa oleva lottovoitto oli vieläkin suurempi.

Lue lisää
 

Bingo Confidental - Elokuva bingon pelaajista

Bingon pelaajat pelaavat miljoonan dollarin päävoitosta. Kuvittele pelaavasi bingoa jossa päävoittona on miljoona dollaria! Seitsemän bingoa rakastavaa pelaajaa sai mahdollisuuden tulevassa amarikkalaisessa elokuvassa BINGO CONFIDENTIAL, mikä todistaa " ettei se ole lastenpeli."

Lue lisää
 

Jackpotcity.com avasi bingosivuston pohjoismaalaisille pelaajille

Nettibingoa Ruotsinkielellä. Nettibingo nyt saatavilla pohjoismaisille pelaajille JackpotCity.com:in omistama nettibingo on ylpeä saadessaan ilmoittaa, että se tarjoaa nyt myös huippuluokkaa olevia bingopelejä ja chat-huoneita ruotsin kielellä pohjoismaisille markkinoille osoitteessa http://www.jackpotcitybingo.com/
Lue lisää
 

Bingon pelaajia pidätettiin Turkissa

Britonsin pariskunta pidätettiin Turkissa bingon aiheuttaman skandaalin vuoksi

On tullut tietoon, että kuutta englantilaista miestä ja naista sakotettiin jokaista 55 punnan edestä ja heitä kuulusteltiin useamman tunnin ajan sen jälkeen kun poliisi ratsasi suositun Altikum:in turisti kohteen Pyramid baarin Turkissa.

Lue lisää
 

Bingo ja Rock'n Roll

Leedsiläinen Mark Walsh on tuonut uuden mielenkiintoisen idean käytettäväksi klassisessa Bingo pelissä.

Uusi idea pitää sisällään ajatuksen bingo kuuluutusten korvaamisella klassisilla kappaleilla ja bingo pelaajien on merkittävä kappaleiden nimet ja artistit heidän bingokorttiinsa. Kuten tavallista, voittaja on se pelaaja joka saa merkattua korttiinsa ensimmäisenä tarvittavan voittokuvion ja huutaa "bingo".

Lue lisää
 

Lotto lipukkeen löytäjälle vaikeuksia

Löytäjä pitää löytämänsä ja hukannut osapuoli saa tyytyä kohtaloonsa?

Tämä tarina joka on otsikoitu "löytäjä pitää ja hukannut osapuoli saa tyytyä kohtaloonsa" on tarina swindonilaisesta kotiäidistä, joka lunasti voittoon oikeuttaneen lotto lipukkeen jonka hän löysi supermarketin lattialta ja tästä uutisoitiin monessa Iso-Britanilaisessa lehdessä tällä viikolla.

Lue lisää
 

Bingon pelaajat luottavat onneen

Bingo on pelimuoto, jossa voit pelata taktisesti jossain määrin, mutta niille bingofaneille jotka haluavat voittaa suuren jättipotin omakseen, näyttelee onni suurta osaa.

Lue lisää
 
« Alkuun Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava Loppuun »

Sivu 10 / 13