Etusivu >> Uutiset >> 888Ladiesin joukkuebingo

888Ladiesin joukkuebingo

Nettibingo sivusto 888Ladies on ilmoittanut antavansa yhteensä 3000 puntaa joka kuukausi pelaajille jotka saavat muodostettua "House" bingokuvion useimmiten, ollessaan osana joukkuebingoturnausta.

Bingojoukkueiden kuukausittainen kilpailu

888Ladies.com sivusto kutsuu kolmen hengen joukkueita osallistumaan heidän erityiseen 90-pallon bingokilpailuunsa, nettibingo joukkueiden tulee lähtettää sähköpostia Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen osoitteeseen laittamalla viestiin joukkueen nimen ja jokaisen joukkueessa pelaavan pelaajan käyttäjänimen bingosivustolla.

Kolme parasta bingojoukkuetta palkitaan runsaskätisesti

Joukkueet osallistuvat automaattisesti jokaisen kuukauden joukkue kilpailuun ja parhaiten pärjännyt joukkue kuittaa itselleen 1200 puntaa ja 1200 pelaajapistettä. Toiseksi sijoittunut joukkue saa itselleen 750 puntaa ja saman verran pelaajapisteitä. Kolmanneksi sijoittunut joukkue saa 500 puntaa ja taaskin saman verran pelaajapisteitä.

Yksittäinenkin bingon pelaaja voi ottaa osaa kilpailuun

888Ladies sivusto paljasti, että se voi myöskin luoda yksittäisille pelaajille joukkueen, jotka eivät pysty löytämään kahta muuta kilpakumppania pelaamaan kanssaan. Sivuston asiakkaan sallitaan kuitenkin olla vain yhden joukkueen jäsen kilpailuun osallistuessaan.

Neljäs, viides ja kuudenneksikin paras joukkue palkitaan

Sijoittumalla kuukausittaisen pistetaulukon neljänneksi, tuo joukkueelle 250 puntaa ja saman määrän pelaajapisteitä. Viides sija tuo 100 puntaa, kuudes 40 puntaa ja kummakin tapauksessa saman verran pelaajapisteitä mitä voittosumma on suuruudeltaan.

Yksinkertaiset ja tasapuoliset kilpailu säännöt

"Säännöt ovat yksinkertaiset" Luki 888Ladies.com sivuston lausunnossa.

"Voittaja joukkue on se joka saa aikaiseksi eniten bingoja kuukauden aikana. Tasapelin sattuessa, joukkue joka on saanut eniten bingoja aikaiseksi T-voittokuviolla on voittaja."


Jones-30.9.2009