Etusivu >> Uutiset >> 888 Ladies jatkaa ilmaisien bingopelien tarjoamista

888 Ladies jatkaa ilmaisien bingopelien tarjoamista

Ilmaiset nettibingo pelit jatkuvat ennalta määräämättömän pitkän ajan 888 Ladies bingo sivustolla ja tämä jos jokin on hyvä uutinen bingon pelaajille.

Loistavat ilmais bingo etuisuudet asiakkaille

On olemassa monenlaisia bingo tarjouksia nettibingo sivustoilta ympäri maailmaa, mutta sinun täytyy todellakin olla todella onnekas jos löydät jonkun paremman tarjouksen kuin 888 Ladiesin ilmainen bingo.

Ilmaisia bingopelejä suurella päävoitolla

Miksikö? Koska emme puhu nyt mahdollisuudesta voittaa pieniä summia rahaa kuten 10 puntaa tai joku summasen alle, sillä nämä bingopelit tarjoavat toistuvasti vähintään 300 punnan päävoittoja kerrallaan.

Jatkuvasti ilmaisia bingopelejä pelattavaksi

Yksi näistä ilmaisista peleistä pelataan joka päivä, viitenä päivänä viikossa kello yhdeksän aikaan illalla 888 ladies nettibingossa ja sinun ei tarvitse käyttää penniäkään osallistuaksesi siihen. Läpi viikon, jokainen näistä päivittäisistä bingopeleistä on varustettu 300 punnan palkintopotilla ja viikonloppuna kumpanakin päivänä päävoiton summa kasvaa mukavan kokoiseen 500 puntaan(noin 600 euroa).

888 Ladiesin ilmaistarjoukset ylitse muiden

Nyt kysynkin sinulta, mistä muualta netistä voit löytää bingon jossa sinulle tarjotaan mahdollisuus voittaa 600 euroa käteistä, ilman että sinun tarvitsee käyttää penniäkään omaa rahaa? Uskoisin, että huomaat vastauksen olevan ei mistään.


Rekisteröidy bingopelaajaksi osallistuaksesi peleihin

Pystyäksesi osallistumaan näihin päivittäisiin ilmaisiin bingopeleihin sinun on täytynyt tehdä vähintään yksi talletus 888 Ladies bingo tilillesi, mutta ensikertalaisena saat siihenkin kunnon ensitalletusbonuksen käyttöösi.

Ilmaista pelirahaa bingoon

Heti kun olet rekisteröitynyt 888 Ladiesin asiakkaaksi, sinulle annetaan 5 puntaa ilmaista pelirahaa, ilman mitään talletuspakkoa. Nauti sinäkin ilmaisesta bingon pelaamisesta 888 Ladies nettibingon asiakkaana.


Jones- 31.07.2009