Etusivu >> Uutiset >> 888 haluaa turvata pelaajien nettipelihetket

888 haluaa turvata pelaajien nettipelihetket

888.com on julkaissut uuden 888responsible sivuston, jonka tarkoituksena on tulla tarjoamaan tietoa nettipelaamisen turvallisuudesta. Bingo pelaajat voivat käyttää uutta sivustoa oppiakseen: kuinka tallettaa rahaa turvallisesti, reilusta pelistä ja yleisestä tiedon turvaamiseen liittyvistä asioista. Tämän avulla uusi 888 sivusto on tarjoamassa tietoa jota ei aikaisemmin ollut saatavilla, liittyen mitä yhtiö tekee turvatakseen Bingo ja Casino pelaajien turvallisuuden liittyen nettipelaamiseen.

Bingon pelaajasta pidetään huolta

888 ladiesTietoja tarjotaan myöskin siitä kuinka 888 on sitoutunut missioon tehdäkseen pelaajien pelikokemuksesta nautittavan, kuin myös estämään alaikäisten pelaajien pelaamisen ja he tarjoavat samalla hyödyllistä tietoa kuinka auttaa toisia pelaajia jotka ovat jääneet pelikoukkuun ja eivät osaa hallita omaa pelaamistaan.

888:n motto

888.com:in vanhempi varapääjohtaja Itai Pazner sanoi: "888.com:ssa uskomme, että viihtyvyys ja turvallisuus kulkevat samaa matkaa. Pelaajiemme hyvinvointi on aina ollut ja tulee aina olemaan ensisijalla."

Turvallista bingon pelaamista 888 Ladies sivustolla

Nettibingo sivusto, joka toimii käyttäen 888 ohjelmistoa, on luonnollisestikin 888 Ladies. 888 Ladies on suunnattu pääsääntöisesti naisille ja kun astut sivustolle, et yksinkertaisesti voi olla huomaamatta sitä.