Etusivu >> Uutiset >> 2,5 miljoonan punnan lottovoitto lopettaa huonon onnen putken?

2,5 miljoonan punnan lottovoitto lopettaa huonon onnen putken?

Kovasti kaivattu muutos onneen on rohkaissut 43-vuotiasta englantilaista äitiä toipumisessa syövästä, sillä juuri hän voitti 2,5 miljoonaa puntaa englannin lotosta.

Lottovoitto oikeaan aikaan

Supermarketin työntekijä Nicky Cusacs voitti kaksi viikkoa sitten keskiviikkona loton jackpotin itselleen rivillisellä onnen numeroita, mutta hän sanoi palaavansa takaisin töihin käytyään lävitse julman hoitojakson kemoterapiaa, sädehoitoa ja lopulta sen jälkeen kun hänet on julistettu parantuneeksi syövästä.


Huonoa onnea enämmän kuin tarpeksi


Neljän lapsen yksinhuoltaja kertoi, että hänellä on ollut huonoin vuosi elämässään, sen jälkeen kun hänen diagnosoitiin sairastavan rintasyöpää huhtikuussa. Tämän johdosta hän on käynyt lävitse kaksi operaatiota syövän poistamiseksi ja niiden lisäksi hän tarvitsee lisähoitoja.Uskomatonta epäonnea

Eikä tässä vielä kaikki.. Tammikuussa hänen kävellessään kadulla, hänen kimppuunsa hyökkäsi kuuden koiran lauma ja häntä purtiin julmasti kun hän yritti suojella lapsiaan.

Miljonäärin tunteikas haastattelu

Cusack puhui tunteidensa vallassa lehdistötilaisuudessa, taistelustaan syöpää vastaan ja siitä hetkestä kun hän tajusi olevansa miljonääri. "Menin nukkumaan ennen kuin arvonta suoritettiin, joten en edes tarkistanut numeroita kuin vasta torstai aamuna," hän kertoi. Hänen tulevaisuuden suunnitelmansa sisältävät perheloman.Jones 15.07.2009