Etusivu >> Uutiset >> 13 miljoonan dollarin lottolipuke löytyi

13 miljoonan dollarin lottolipuke löytyi

Aikaisemmin uutisoitiin yleisesti tapauksesta, jossa Australialainen isoäiti sai lunastettua 2 miljoonan dollarin suuruisen lottovoiton, hänen löydettyään siivouksensa yhteydessä neljä vuotta vanhan Powerball lipukkeen. Muutamia päiviä myöhemmin Australiasta tuli tämä toinen sydäntä lämmittävä tarina, missä kerrottiin löytyneestä vanhasta lottokupongista jossa oleva lottovoitto oli vieläkin suurempi.

Opiskelijan elämä muuttuu

Tällä kertaa onnellinen voittaja oli Perthin yliopiston opiskelija, joka oli saanut lottolipukkeen isältään 10 kuukautta aiemmin, mutta hän ei ollut tarkistanut sitä.

Kannattaa tarkistaa vanhat kupongit

Hänen huolehtiessaan perheensä taloudellisesta tilanteesta, opiskelija nuorukainen löysi omasta paperikasastaan vanhan lottolipukkeen ja vei sen sitten paikalliseen liikkeeseen tarkistettavaksi... ja tämä samainen nuori neitokainen huomasi voittaneensa 13 185 273 dollaria vain kaksi kuukautta ennen kuin tämä LotteryWestin kuponki olisi vanhentunut!

Intuiota vain puhdasta sattumaa?

"Heräsin tänä aamuna murehtien meidän taloudellista tilannettamme," tämä nuori nainen kertoi LotteryWestin virallisessa toimistossa Länsi Australiassa. "Jokin sai minut miettimään lipukkeiden tarkistamista ja mietinkin, että jospa voitan jotakin niin voin auttaa äitiäni ja isääni heidän ahdingossaan."

Tämä voittolipuke osallistui 50 miljoonan dollarin Oz Lotto päävoiton arvontaan heinäkuun 22. päivä vuonna 2008 ja hintaa lottolipukkeella oli 8,7 dollaria.

oz lotto

Vapaasti suomennettu 5.6.2009