Etusivu >> Bingo Arvostelut >> Unibet bingo

Unibet bingo

Maria Bingo Logo

Unibet on euroopan suurimpia pelisivustoja joka tarjoaa myös lukuisia Pohjoismaihin suunnattuja Bingoja. go-home-39x40 finnish-supported-120x121

Bonus: 200% Talletus bonus 100€ asti + 3€ ilmaiseksi

Vieraile sivuilla | Pelaa

visit-site-39x40

 

Unibet Bingon Esittely

Unibet Bingo

Unibet eBingoon monelle suomalaiselle bingonpelaajalle jo tuttu sivusto. Ohjelmiston ollessa täysin selainpohjainen, peleihin pääsee käsiksi todella nopeasti ja kätevästi.

Sivusto tarjoaa myös lukuisia muita pelimuotoja kuten Casino, Pokeri ja vedonlyönti.

Normaalien rahapalkintojen ja jackpottien lisäksi voit voittaa myös loistavia tuotepalkintoja.

elien pelaaminen Unibetin eBingossa on erittäin helppoa, asiaa edesauttaa täysin suomenkielinen ulkoasu. Pelien oheessa voit kätevästi keskustella muiden kanssapelaajien kanssa.

Bingopeleihin kuuluu kaikki perinteiset bingomuodot; Kuvio-bingo, 75-pallon bingo sekä 90-pallon bingo.

Kaikenkaikkiaan Unibetin bingo on todella hyvä Internet-bingohalli, se ei sisällä niin paljon yheisöön pohjautuvaa toimintaa eikä esimerkiksi Unibet Bingon tarjoamia palveluja, mutta soveltuu erinomaisesti sellaiselle bingon pelaajalle jolle kyseiset asiat eivät ole se tärkein. Tarjoten samalla myös muita rahapelejä Unibet on onnistunut luomaan yksinkertaisen mutta silti viihdyttävän bingohuoneen niille pelaajille joille bingo ei ole kaikki kaikessa mutta jotka silti viihtyvät bingon parissa.

Pelaa suoraan selaimellasi

Unibetin bingoa ei tarvitse asentaa, mutta ohjelmiston käyttämiseksi on oltava Flash Player asennettuna tietokoneellesi. Uusimman Flash Player - ohjelman saat ladattua ilmaiseksi osoitteesta : http://www.adobe.com/products/flashplayer/

Unibet Bingo bonukset

Unibet tarjoaa bingon pelaajille todella muhkean 200€ talletusbonuksen. Jokainen uusi pelaaja on nimittäin oikeutteu saamaan 200% ensitalletusbonuksen talletussumman ollessa korkeintaan 100€, eli talleta 100€, saat 200€ bonusta. Toki voit tallettaa enemmän, mutta bonustarjous on voimassa vain sadalle eurolle. Tämän lisäksi uudet pelaajat palkitaan 3€ ilmaisella bonuksella, joka mahdollistaa bingopeleihin tutustumisen ja pelien kokeilemisen ennen varsinaista talletusta.

Chat pelien runsaus

Unibetin ebingo on pohjoismaihin suunnattu ja täten löydät eri maihin suunntauista bingohuoneista myös chat-juontajia kyseisen maan kielellä. Myös suomenkielinen juontaja on paikalla.

Loistava asiakastuki

Chatti pelejä järjestetään Englanniksi, Ruotsiksi, Norjaksi, Tanskaksi, Suomeksi, Espanjaksi ja Hollanniksi kello 8.00 - 23.00 GMT välisenä aikana, perustuen aikatauluihin jotka näet uutiskirjeestä ja chat valvojat ovat tavoitettavissa huoneissa koko päivän. Kuka tahansa pelaaja, mistä tahansa maasta, voi astua chat huoneeseen milloin vain. Joten jos sinua kiinnostaa Ruotsin kielen opiskelu, niin mene ihmeessä ruotsalaiseen huoneeseen!

Englanti on kansainvälinen chat kieli

Pelaajat jotka astuvat pohjoismaisten pelaajien joukkoon huomaavat nopeasti, että pohjoismaiset pelaajat juttelevat mielellään englanniksi ja tekevät parhaansa toivottaakseen Englantia puhuvat pelaajat tervetulleeksi, toki myös valvojat puhuvat englantia - mikä tarkoittaa sitä, että he pyörittävät peliä paikallisella kielellä, mutta he voivat vastata sinulle jos sinulla on kysymys tai kommentti esitettävänä.

Loistava asiakastuki

Unibetin asiakastuki on erinomainen. Tarjolla on perinteisen sähköpostilla toimivan asiakaspalvelun lisäksi myös täysin suomenkielinen Live-chat palvelu joka mahdollistaa ongelmien selvittämisen nopeasti ja vaivattomasti.

Unibet Bingo tiedot

Nimi: Unibet

Osoite: fi.unibet.com/bingo

Tyyppi: Selainpohjainen

Ohjelmisto: Aberrant

Lisenssi: Malta

Julkaisu: 2006

Talletustavat: Tilisiirto (Ruotsissa ainoastaaan) Maestro, MasterCard, Moneybookers, NETeller, InstaCash, Ewire, Envoy, Visa, Visa Electron.

Nostot: Payson, Luottokortit

Kuvat

{gallery}testi{/gallery}

Kuvat tulossa pian

*Klikkaa kuvaa nähdääksesi se isompana.

Unibet Bingo Arvostelu

bonus-euro Bonus / Muut tarjoukset
(Koko, kierrätysvaatimukset, uskollisuus ohjelmat)
4of5
mona-lisa2 Ohjelmisto / Grafiikka
(Toimivuus, nopeus, lisenssi, ohjelmiston kieli)
4of5
tictactoe Pelivalikoima / Viihdyttävyys
(Pelien määrä, hauskuus-kerroin, jackpotit)
4of5
deposit Talletukset / Nostot
(Talletus- ja nostovaihtoehtojen kattavuus)
5of5
asiakaspalvelu2 Tuki / Asiakaspalvelu
(Suomenkielisyys, tuen/asiakaspalvelun nopeus sekä saatavuus)
5of5

Plussat

positiivista
  • Unibetillä on erinomainen asiakaspalvelu
  • Selainpohjainen ohjelmisto
  • Suomenkielinen
  • Bingohuoneiden määrä
  • Verovapaat voitot
  • Suomalainen Chat juontaja
  • Hyvät jackpotit

Miinukset

negatiivista
  • Ei yhteisötoimintaa