Etusivu >> Bingo Arvostelut >> Ruby Bingo

Ruby Bingo

Ruby Bingo Logo

Ruby Bingo on pääosin naisille suunnattu, paljon yhteisötoimintaa ja kilpailuja sisältävä bingohuone. go-home-39x40 finnish-supported-120x121

Bonus: 300% Talletusbonus 30£ asti + 16£ ilmaiseksi

Vieraile sivuilla | Pelaa

visit-site-39x40

Ruby Bingon Esittely

Ruby Bingo

Ruby Bingo on William Hillin Bingon omistama Bingosivusto joka on pääosin suunnattu englantiin. Kyseinen bingohuone on yksi Englannin suurimmista ja menestyneimmistä bingohalleista!

Ruby Bingon suosion voi perustella ehkäpä sillä, että sivusto tarjoaa jatkuvasti toinen toistaan parempia kampanjoita sekä etuuksia ja kilpailuja.

Varsinaisten bingopelien lisäksi pelaajalla on mahdollisuus pelata todella monia sivupelejä bingokierrosten aikana. Sivupeleihin kuuluvat mm. hedelmäpelit, arvat ja numeropelit. Luonnollisesti mukana on myös chat jossa pelaajat voivat keskustella!

Chat on Ruby Bingossa englanninkielinen ja sisältää myös lukuisia chat-minipelejä joista pelaajat voivat voittaa bonuspalkintoja. Chat-kilpailut pohjautuvat yleensä erilaisiin sanaleikkeihin ja arvoituksiin.

Ruby Bingo on melko selvätsi suunnattu naispelaajille, monet sivuston kampanjoista

Ladattava ohjelmisto

Ruby Bingo toimii ladattavalla ohjelmistolla joka on Playtechin käsialaa. Johtuen siitä, että ohjelmiston joutuu lataamaan ja asentamaan koneelleen, Ruby Bingo kykenee tarjoamaan täydellisen Bingo kokemuksen.

 

Asiakaspalvelu sekä tuki

Asiakaspalvelu sekä Chat-tuki ovat luonnollisesti olemassa, mutta ovat täysin englanninkielisiä. Tuki toimii 24/7 periaatteella joten sitä saa aina kun sitä kaipaa.


Bonuksia bingon pelaajille

Ruby Bingo tarjoaa loistavan aloitusbonuksen pelaajilleen. Muista bingosivustoista poiketen, tarjolla ei ole mitään huikeita talletusbonuksia. Uusille pelaajille tarjotaan ilmaiseksi 16£ pelirahaa jonka jälkeen pelaajalla on mahdollisuus hyödyntää 300% ensitalletusbonus jonka maksimisuuruus on 30£. Kyseinen bonus soveltuu erinomaisesti kaikentasoisille pelaajille!

Luonnollisesti pelaajille on tarjolla myös viikottaisia bonuksia sekä muita uskollisuuskampanjoita. Bonusten kierrätysvaatimus on 10-8 kertainen.

 

Erinomainen bingosivusto

Vaikka Ruby Bingo on pääosin englannin markkinoille suunnattu eBingo sivusto, se soveltuu erinomaisesti myös suomalaisille pelaajille. Ainoana seikkana täytyy muistaa se, että ilman englannin kielen edes vähäistä taitoa, pelaaminen sekä osallistuminen kilpailuihin voit olla kohtalaisen hankalaa. Mitään yliopisto-englannin koulutusta ei kuitenkaan tarvitse olla jotta pääsee nauttimaan tämän loistavan bingosivuston tarjonnasta, eikä englannin kielisyys pitäisi siis olla esteenä.

 

Ruby Bingo tiedot

Nimi: Ruby Bingo

Osoite: www.rubybingo.com

Tyyppi: Ladattava

Ohjelmisto: Playtech

Lisenssi: Gibraltar

Julkaisu: 2003

Talletustavat: EuTeller, Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, uKash, PayPal, NeTeller, ClickAndBuy, Moneybookers, EntroPay, Click2Pay, UseMyBank, Tilisiirto, ECO, WebMoney, sekä lukuisia muita

Nostot: Luottokortit, NeTeller, Moneybookers, Click2Pay, ClickAndBuy, WebMoney, entroPay, Tilisiirto.

Kuvat

{gallery}testi{/gallery}

Kuvat tulossa pian

*Klikkaa kuvaa nähdääksesi se isompana.

Ruby Bingo Arvostelu

bonus-euro Bonus / Muut tarjoukset
(Koko, kierrätysvaatimukset, uskollisuus ohjelmat)
5of5
mona-lisa2 Ohjelmisto / Grafiikka
(Toimivuus, nopeus, lisenssi, ohjelmiston kieli)
4of5
tictactoe Pelivalikoima / Viihdyttävyys
(Pelien määrä, hauskuus-kerroin, jackpotit)
5of5
deposit Talletukset / Nostot
(Talletus- ja nostovaihtoehtojen kattavuus)
5of5
asiakaspalvelu2 Tuki / Asiakaspalvelu
(Suomenkielisyys, tuen/asiakaspalvelun nopeus sekä saatavuus)
3of5

Plussat

positiivista
  • Tehokas ja asiantunteva asiakaspalvelu
  • Erinomainen ladattava ohjelmisto (Playtech)
  • Lukuisia kampanjoita
  • Todella paljon sivupelejä
  • Hyvät aloitusbonukset
  • Yhteisötoiminta
  • Verovapaat voitot

Miinukset

negatiivista
  • Englannin kielinen sivusto
  • Englanninkielinen asiakaspalvelu
 

ruby bingo