Etusivu >> Bingo Arvostelut >> Party Bingo - Online bingosivuston arvostelu

Party Bingo - Online bingosivuston arvostelu

PartyBingo Logo

PartyBingo.com on bingo sivusto ja se on PartyGamingin taustalla vaikuttavien ihmisten tekemä go-home-39x40 finnish-supported-120x121

Bonus: 200% Talletus bonus 100$ asti

Vieraile sivuilla | Pelaa

visit-site-39x40

Party Bingo Esittely

PartyBingo!

PartyBingo on pääosin Bingo sivusto, mutta sieltä löytyy muutama kasinopeli ihmisille, jotka etsivät hieman vaihtelua pelaamisen lomaan.

Bingopelien monipuolisuus

Party Bingo tarjoaa viidenlaisia erilaisia bingopelejä, mukaan lukien 0.02$:n välittömän bingon, 75-pallon "Raimbow room":in ihmisille, jotka mieluummin pelaavat hauskuuden takia ja eivätkä halua panostaa oikeaa rahaa.Siellä on myös saatavilla 75 - pallon ja 90-pallon bingon käteispelejä. 90-pallon peli on hinnoiteltu englannin punnissa Usa:n dollarin sijasta ja lappujen hintahajonta on 5 pennystä (Lilac loungessa) 10 pennyyn (jokaisessa Diamond Clubissa).

Pelaa selaimellasi

Voit pelata pelejä PartyBingo.com:ssa ilman, että sinun tarvitsee asentaa erikseen bingo-ohjelmistoa. Pelit pelataan kokonaan internet-selaimellasi. Sivusto on melko kirkas, siihen vaikuttavat pinkki ulkoasu ja bingopeli sivusto joka on itsessään  melko "kiireinen". Rohkeat värit näyttävät silti ammattimaisilta ja eivät ole ylimenevät, mutta se ei ole sivusto jossa voisit käydä pelaamassa töissä muiden huomaamatta!

Bingolappujen ostaminen on melko helppoa ja voitkin ostaa lippueriä vain muutamalla hiiren klikkausella tai käyttämällä edistyneempää vaihtoehtoa, kuten lappujen osto useampia pelejä varten tai jackpot osallistumista varten.

Yhteisö keskittyneitä bingo chat-huoneita

Party Bingo on vahvasti yhteisö keskittynyt, siitä löytyy useita chat pelejä ja oma yhteisösivusto nettisivulla, missä on luettavana tarinoita ja toisia yhteisö ominaisuuksia tutkittavana.

Yhteisö chat huoneet ovat valvottuja ja on olemassa yhteinen käytöskoodi jota pelaajien odotetaan noudattavan niissä ollessaan. Chat huoneet ovat yleensä kohtalaisen täynnä ja niissä käytetään paljon chat-jargonia (yhteisön omaa kieltä ja lyhenteitä), mutta yhteisösivu party bingon websivulla tarjoaa listauksen yleisimmistä siellä käytettävistä fraaseista, auttaakseen uusia jäseniä ymmärtämään mitä on meneillään.

Turvallisuutta ja laatua

Nyt kun PartyBingo.com on osa vakiintunutta Brandia, voit olla luottavainen, että sinun rahasi ovat turvassa. Partybingon sivusto on turvallisuudeltaan testattu useiden itsenäisten yhtiöiden toimesta ja käytössä on hyväksyttyjen maksuvaihtoehtojen laajuus, joten voit valita sen mikä sopii sinulle parhaiten. He tukevat myöskin vastuullista pelaamista ja edistävät kumpaakin GamCare ja "Know Your Limits" toimintaa.

Bonuksia bingon pelaajille

Sivuston uusi jäsen, joka tallettaa enemmän kuin 25$, saa tervetulias bonuksen ja käyttäjät jotka suosittelevat ystäviä saavat talletusbonuksen aina arvoltaan 51£ asti. Ystävät joita he suosittelevat saavat myöskin bonuksen, jos he näppäilevät erikois- bonuskoodin luodessaan pelitiliään.

Laske onnen tähtesi

Pelaa päivittäisiä pelejä koko kuukauden ajan ja voit voittaa henkilökohtaisesti piirretyn syntymäkarttataulukon, jonka on tehnyt palveluksessamme oleva astrologi Russell Grant ja tämän lisäksi joitakin ilmaiskortti palkintoja. Laske onnen tähtesi pelisessiot pelataan Jade Garden huoneessa joka päivä 10.00 - 11.00 ja 19.00 - 20.00 välisenä aikana. Viisi parasta pelaajaa jotka saavat eniten voittokuvioita täsmäämään erityiseen kuukauden horoskooppi merkkiin näiden tuntien aikana, saavat matkaansa palkintoja. Kuviot eivät ilmene minään muuna ajankohtana, joten pidä huolta että et missaa mahdollisuuttasi:

 1. Palkinto: Horoskooppikartta, jonka on laatinut Russel Grant ja 50 ilmaista bingokorttia.
 2. Palkinto: 40 ilmaista bingokorttia.
 3. Palkinto: 30 ilmaista bingokorttia.
 4. Palkinto: 20 ilmaista bingokorttia.
 5. Palkinto: 10 ilmaista bingokorttia.

Päivän erikoiset

Päivän erikoisia pelataan seitsemänä päivänä viikossa Lilac Lounge ja Jade Garden huoneissa. Pelimuodot ovat seuraavat: Fair N Square, Early Bird, Buy 3 Get 1 Free, Combi Hour, Night Bird, Happy Hour, Speed bingo, Buy 1 Get 1 Free, Night Owl's Treat, Speed Penny, Buy 4 Get 2 Free ja Late Birds Special. Säännöt ja tarjoukset näihin pelimuotoihin löydät Party Bingon promootiot osasta.

Party Bingo on sosiaalisten ihmisten sivusto

Party Bingo on loistava sivusto ihmisille, jotka etsivät erityistä bingo yhteisöä johon voisi kuulua. Siellä on myös monia erikoistapahtumia ja pelejä meneillään, uusien bonuksien ilmaantuessa kaiken aikaa saatavillesi. Jos näet bingon sosiaalisena pelinä ja etsit aina jotain uutta tekemistä, niin useimmiten, tapahtumia täynnä oleva Partybingo.com sivusto voi hyvinkin miellyttää sinua.

Party Bingo tiedot

Nimi: Party Bingo

Osoite: www.partybingo.com

Tyyppi: Selainpohjainen

Ohjelmisto: Party Gaming

Lisenssi: Gibraltar

Julkaisu: 2003

Talletustavat: Eps, Click and Buy, Diners Club, Tilisiirto, B Pay, Giro Pay, Netteller, Visa, Mastercard, Moneybookers.

Nostot: Eps, Click and Buy, Diners Club, Tilisiirto, B Pay, Giro Pay, Netteller, Visa, Mastercard, Moneybookers.

Kuvat

{gallery}testi{/gallery}

Kuvat tulossa pian

*Klikkaa kuvaa nähdääksesi se isompana.

PartyBingo Arvostelu

bonus-euro Bonus / Muut tarjoukset
(Koko, kierrätysvaatimukset, uskollisuus ohjelmat)
4of5
mona-lisa2 Ohjelmisto / Grafiikka
(Toimivuus, nopeus, lisenssi, ohjelmiston kieli)
4of5
tictactoe Pelivalikoima / Viihdyttävyys
(Pelien määrä, hauskuus-kerroin, jackpotit)
4of5
deposit Talletukset / Nostot
(Talletus- ja nostovaihtoehtojen kattavuus)
4of5
asiakaspalvelu2 Tuki / Asiakaspalvelu
(Suomenkielisyys, tuen/asiakaspalvelun nopeus sekä saatavuus)
4of5

Plussat

positiivista
 • Verovapaat voitot
 • Yhteisöt
 • Jatkuvasti tarjouksia ja kamppanjoita
 • Todella paljon sivupelejä

Miinukset

negatiivista
 • Englanninkielinen
 • Ei EUTelleria